Wil je goed voorbereid van start gaan aan de uitdaging van jouw SUP4daagse Leeuwarden? Meld je dan nu aan voor ROAD TO SUP4DAAGSE LEEUWARDEN! In vier sup-trainingen voorafgaand aan het evenement leer je alles over de juiste SUP-technieken en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Niet alleen de techniek is fijn, maar daardoor sta je ook veel meer in balans op het water. Je leert daarnaast ook wat je bijvoorbeeld het beste kunt eten of drinken voorafgaand het peddelen en wat je juist kunt eten om zo goed mogelijk te herstellen. Voor korte afstanden is dit misschien niet zo noodzakelijk, maar ook dan is het fijn om te weten wat je allemaal kunt doen ter voorbereiding en herstel.

De ROAD TO SUP4DAAGSE LEEUWARDEN is op vier woensdagavonden van 19.00 – 20.15 uur bij Kanovereniging De Hydronauten. Data:
– Woensdag 15 mei.
– Woensdag 22 mei.
– Woensdag 29 mei.
– Woensdag 5 juni.

De woensdag daarna start SUP4daagse Leeuwarden, editie 2024!

Kosten: €60,00 voor vier trainingen bij gebruik van eigen board. Dit is exclusief deelnamekosten SUP4daagse Leeuwarden.

Goed om te weten: Heb je géén eigen board, maar wil je graag deelnemen aan de SUP4daagse? Doe dan mee met de voorbereidende training en betaal €80,00 exclusief deelnamekosten SUP4daagse Leeuwarden. Dit is inclusief gebruik van SUP-board en leash van SUP Training Leeuwarden. Tijdens SUP4daagse Leeuwarden mag je dan gratis gebruik maken van ons materiaal!

Inschrijven voor de ROAD TO SUP4DAAGSE LEEUWARDEN gebeurt op de website van SUP Training Leeuwarden.