Door deel te nemen aan SUP4daagse Leeuwarden ga je automatisch akkoord met het onderstaande reglement. De organisatie mag deelnemers weerhouden van deelname wanneer er niet wordt gehouden aan het reglement. Lees daarom dit goed door om goed voorbereid van start te gaan.

Reglement:

  • Iedereen dient zich tussen 18.00 en 18.30 uur te registreren (aanmelden). Ben je te laat zonder berichtgeving en heb je de briefing gemist? Dan kun je die avond niet van start gaan. Wanneer jouw groep al vertrokken is, dan zijn wij helaas genoodzaakt jou niet van start te laten gaan. Dit is voor ieders veiligheid.
  • De dagelijkse registratie is verplicht. Ook dien je je weer af te melden zodra je weer binnen bent. Meld je eerst af voordat je alles opruimt. Dit is voor ons belangrijk, zodat we precies weten wie nog op het water zijn en wie weer veilig binnen is.
  • Elke deelnemer mag één avond missen, maar om een herinnering te kunnen ontvangen moet je de laatste avond mee peddelen. Wanneer je de laatste avond verhinderd bent, ontvang je helaas geen herinnering aan het deelnemen van de SUP4daagse.
  • Meedoen is op eigen risico. In geval van nood zijn wij telefonisch bereikbaar. De organisatoren verlaten het clubgebouw pas als iedereen veilig binnen is. Daarom is het afmelden na de tocht van groot belang! De volgboot houdt rekening met de eindtijd. Mocht de volgboot twijfelen over de haalbaarheid van de eindtijd, dan wordt overlegd met de organisatie.
  • De organisatie mag ten alle tijde beslissen dat iemand van het water gehaald moet worden omwille van de veiligheid en/of de eindtijd. Wij gaan er niet vanuit dat dit nodig is, omdat wij het zo berekend hebben dat iedereen dit wel moet kunnen halen. Mocht je je hebben opgegeven voor een langere afstandscategorie, dan kan de organisatie besluiten dat je de avond(en) daarna mee moet doen met een kortere afstand.
  • Je bent in het bezit van minimaal zwemdiploma A.
  • Kinderen onder de 14 jaar dienen een volwassene als begeleider mee te hebben (één volwassene mag twee kinderen begeleiden). De begeleider blijft bij het kind peddelen, bij twee kinderen houdt het snelste kind rekening met het kind dat langzamer peddelt. Zowel kinderen als volwassenen betalen voor hun eigen deelname.
  • Je bent in het bezit van een eigen SUP-board én leash. Zonder leash mag je niet starten! Je kan bij ons een leash huren voor €10,00 voor vier dagen. Deze ontvang je elke avond tijdens het registreren en lever je weer in bij het afmelden. Ben je de gehuurde leash kwijtgeraakt? Dan betaal je hiervoor €20,00.
  • Tijdens SUP4daagse Leeuwarden heb je een voldoende opgeladen telefoon bij je voor noodgevallen. Je telefoon dient gedurende de hele tocht aan te staan.
  • De routes zijn online te downloaden als GPX bestand op je telefoon. Met deze app kun je de route volgen en zien waar je bent. Meer informatie over de routes vind je hier.

Restitutie mogelijkheden

Zoals elk evenement zijn wij ook gebonden aan de kosten die wij moeten maken om SUP4daagse Leeuwarden te kunnen organiseren. Daarom zijn wij genoodzaakt ons te houden aan de volgende restitutie-mogelijkheden:

Tot en met 31 december: 100% retour.
Tot en met 31 januari: 75% retour.
Tot en met 28/29 februari: 50% retour.
Tot en met 31 maart: 25% retour (recht op afhalen event T-shirt).
Na 1 april: 0% retour (recht op afhalen event T-shirt en goodiebag).

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring