Als bedrijf of organisatie kan je ervoor kiezen om je in te schrijven als een groep van meerdere deelnemers die onder hetzelfde bedrijf/organisatie vallen.

Pakket A* – €250,00: 5 deelnemers.

Pakket B** – €100,00: estafetteteam van maximaal 4 personen.

Elke deelnemer mag zelf een keuze maken in welke afstandscategorie er gepeddeld gaat worden.

*: Heb je een groter bedrijf of organisatie en wil je bijvoorbeeld 10 of 15 deelnemers aanmelden? Dat is mogelijk. Vermeld dan bij opmerkingen dat je meerdere deelnemers hebt die mee willen doen. Voor elke deelnemer buiten de groep betaal je per persoon €40,00. Hierbij ontvangt iedereen een eigen goodiebag, een medaille bij voltooien van de SUP4daagse én naar wens een event T-shirt.

**: Een estafetteteam bestaat uit maximaal vier personen waarbij iedereen minimaal één avond peddelt. LET OP: Het is niet mogelijk dat iedereen elke avond peddelt, wil je dit wel – meld je dan aan als pakket A. Wil je meerdere estafetteteams opgeven? Dat kan! Vermeld dan bij opmerkingen dat je meerdere estafetteteams wilt opgeven. Voor elke estafetteteam buiten het pakket om, betaal je €40,00. Elk team ontvangt één goodiebag, één medaille bij voltooien van de SUP4daagse en naar wens een event T-shirt. Meerdere goodiebags en event T-shirts zijn mogelijk. Hier betaal je toeslag voor.

Bij een aanmelding vanuit een bedrijf of organisatie meld je je als eerste aan als BEDRIJF. Zodra je exact weet om welke deelnemers het gaat, dient elke deelnemer individueel (bij keuze uit pakket A) of per estafetteteam (bij keuze uit pakket B) aangemeld te worden in verband met noodnummers en contactpersonen. Vermeld bij de opmerkingen daar dat de deelnemer meedoet vanuit de naam van het bedrijf/organisatie.

Wat krijg je hiervoor terug?

Jouw logo komt op de website te staan en je mag iets toevoegen aan de goodiebag, wat voor jouw bedrijf of organisatie het meest van toepassing is. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsbon, een actie, een tastbaar product (zoals een pen of kladblok en dergelijke).

Voor het aanmelden als bedrijf is ook het reglement van toepassing. Als bedrijf kun je niet profiteren van acties/aanbiedingen. Mocht je als bedrijf of organisatie T-shirts beschikbaar hebben, dan vinden we het leuk als de deelnemers dat aan kunnen trekken zodat ook op het water zichtbaar is dat er bedrijven of organisaties meedoen aan SUP4daagse Leeuwarden.